Bøger udgivet på Specialpædagogisk forlag

Omslag til Emma, Buster og bolden

De 5 Solhøjbøger

Solhøj-bøgerne.
På Special-pædagogisk forlag er det blevet til 5 hæfter i serien: Solhøj.  
   Resten af projektet med i alt 20 bøger, en fællesbog om børnene i klassen og en film ligger parat til et nyt forlag, der har mod på at løfte hele opgaven.    
   De lette småbøger på 16 sider er beregnet til begynderlæsere. Børnene i bøgerne går selv i 3. klasse, og Emma og Simon er de gennemgående hovedpersoner. 
   I hver bog drages en eller flere af Emmas og Simons klassekammerater ind i historien, og lidt efter lidt vil de små læsere opleve en ganske almindelig 3. klasse som deres egen med de forskelligartede eksistenser, som altid befolker en normal klasse.
   Alle bøgerne er illustreret af Stork.

Simon elsker Emma.
Simon og Emma bliver mobbet af Jimmi, fordi de kan lide at lege sammen, men det lykkes for Simon at få skovlen under Jimmi.

Emma Buster og bolden.
Emma og Laura spille fodbold. En dag spiller de mod Benløse. Under kampen river Simons hund sig løs og løber ind på banen, hvor den laver et mål.

Simon og Emma på isen.
Det er vinter, og Simon og Emma skøjter rundt i den lavvandede del af søen sammen med mange andre børn.
   Mads vil befri en svane, der er frosset fast i isen i den dybe del af søen. Det lykkes Mads at redde den, men han falder selv gennem isen.

Emma, Laura og tyven.
Emmas morfar har inviteret Emma og Laura i cirkus. 
   Under forestillingen bliver morfar halet op i manegen, hvor en tyv stjæler alt fra ham til stor morskab for publikum. Da han til sidst taber sine bukser, griner alle højt.

Simon, Benny og den lille pedel.
Der må ikke kastes med sne i skolegården, men det er Benny ligeglad med. Det lykkes for ham at ramme den lille pedel i nakken, mens pedellen skovler sne.
   Inspektøren har dog set, hvad der er sket, og Benny må blive inde i klassen, mens de andre børn får lov at komme ud og lege i sneen.


De små bøger kan købes ved henvendelse til forlaget.

www.spf-herning.dk