Min gæstebog

Kære venner og andre, der har har været inde på min hjemmeside, er meget velkommen til at skive i min gælstebog. De allerbedste hilsner Ole

Skrevet af susanne svarre, d. 01-06-2021

Hej Ole,

Jeg er Birthas barnebarn, min farmor fortalte mig at hendes far havde været i Indien, og jeg har en bordkolokke med en hellig ko på, som han skulle have hjembragt. jeg ved ikke hvordan det harmonerer med congo

Skrevet af Ole Reinholdt Jacobsen , d. 01-02-2021

Hej

Skrevet af Anni Bloch, d. 31-08-2020

Hej Ole.
Fandt din hjemmeside ved et tilfælde, da jeg søgte på Knud Jans. Eller onkel Knud, som han gerne ville kaldes. Mine forældres meget gode ven. Inger og Karl Pedersen, hvis du har kendt dem. Jeg har både billeder og keramik, så det var glædeligt at se dine billeder. Hilsen Anni.

Skrevet af Allan Silver, d. 27-03-2020

Dejlig hjemmeside og super billeder og videoer fra Grønland, har selv stor tilknytning dertil så var med stor fornøjelse at finde din hjemmeside :)

Skrevet af Clara Stokholm, d. 25-10-2019

Hej Ole,

Mit navn er Clara og min oldefar er Hans Kuhlemeier Møllegaard søn af Elna Fernanda Andersen f. Kuhlemeier. Jeg er gået i gang med at slægtsforske Kuhlemeier familien, da jeg gerne vil vide lidt mere omkring hvor jeg kommer fra. Derfor ville jeg høre om du evt. ville dele nogle af de informationer du har om dem?

Ellers tak for en spændende læsning der har givet et bedre indblik i min Oldefars side af familien

Mange hilsner
Clara, barnebarn af Grethe Kuhlemeier Møllegaard

Skrevet af Christian, d. 26-09-2019

Jamen her kigger vi så nnd for første gang efter din mail, her ved middagsbordet. Som dine gæster på hjemmesiden, tak for den og invitationen. Og fordi du alligevel giver Anne Knudsen en chance. Vi må snarest se mere om Venø, sjægten og slægten på pc, spændende!
Chr. Og Judithe

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Martin, d. 04-08-2018

Hej Ole

På siden omkring sjægten nævner du en norsk bog der beskriver hvordan man kan bygge en sjægt. Kan du huske titlen på denne bog?

Mvh. Martin

Skrevet af Bjarne Tingkær, d. 21-03-2018

Kære Ole
Jeg har læst din beretning om Svarreslægten. Det er velskrevet. Jeg kan bruge nogle af oplysningerne når jeg laver fortællinger på Venø Havn og når vi sejler med museumsfærgen Venøsund.
Jeg håber du har det godt og kikker ind hvis du kommer til øen. Vi har åben ø eller Venødage hvor der er gratis overfart med Venøfærgen.se mere på programmet som kan findes på venoe.dk eller venøsund.dk
Bedste hilsener fra Kirsten og mig

Skrevet af Karl Peder Pedersen, d. 17-01-2018

Kære Ole Svarre
På din hjemmeside finder jeg to fotos af Fredinand Conrad Kuhlemeier og hans hustru Karen Andersdatter. Må jeg godt bruge dem til min kommende artikel om de fire teglbrænder-brødre Kuhlemeier, som kommer i Fynske Årbøger 2018. Mon du evt. skulle have flere fotos af denne familie?
venlige hilsener
Karl Peder Pedersen

Skrevet af Lotte Starck, d. 12-11-2017

Kære Ole Svarre
Det var et tilfælde, men har været en spændende opdagelse, at 'gå på visit' her på din hjemmeside. Det var i søgen efter lidt beretning om jolletypen 'Sjægt', som jo er bredt repræsenteret i Hjarbæk, hvor jeg så de fleste her i oktober/2017. Mange hils'ner og tak, Lotte Starck

Skrevet af Lucian Očkovský, d. 12-07-2014

Jeg læste med glæde begge bøger Jeg var seks gang på Grønland så jeg ved, hvad du skriver netop Det kan man se at du du holde af mennesker og land. Din oplevelserne med hundeslædekørsel og beskrivelsen af mennesker ag land er vinduderlig. Historie af Uisukutaaq, side 96, jeg læste i Aage gistrup : Verdens nordligste læge side 116.
Med venligen hilsen
Lucian fra Slovakiet

Skrevet af Carsten Lildal Hansen, d. 12-06-2014

Hej Ole Svarre,
søgning på Knud Jans, bragte mig ind på din hjemmeside. Fint at se de mange små og personlige ting som er afbilledet. Er der familie relationer mellem jer?
Jeg har selv fulgt Knud Jans siden jeg "opdagede" ham hos Galleri Ægidius i Randers i starten af 80érne - og jeg har haft mange af han ting mellem fingrene - og har da også beholdt en del - specielt han keramik er jeg begejstret for.
Hilsner fra: Carsten Lildal Hansen

Skrevet af Jens Palmqvist, d. 23-04-2013

Beklager slåfejlen i mit første indlæg, Eskild skulle rettelig være Esekias Terkelsen.

Skrevet af Jens Palmqvist, d. 23-04-2013

Kære Ole Svarre!
Dejligt at se at du stadig er aktiv og skriver om din store kærlighed til Grønland! Mht vores klassefest for ifbm vores klasses 50 års jubilæum på Tårnborg skole sidste år kan jeg fortælle at den blev en succes, som bliver tilbagevende, dog kunne Eskild Therkelsen og Åge Sisu Jensen ikke deltage sidste år, Eskild var tjenesterejse, og Sisu arbejder i olieindustrien i Oman, men vi håber at se dem begge igen!
Med venlig hilsen
Jens Palmqvist

Skrevet af Rita Kristiane Hansen (født andersen), d. 18-02-2013

Hej.
Fandt desværre ikke det jeg søgte , men vil gerne rose dig for dit flotte arbejde , og sikke nogle billeder du har af anerne , meget flot arbejde - nok den flotteste slægtsside , jeg har set.
Mvh.
Rita Hansen